Ung Kultur Möts

 Jag var och fotade på UKM här i Örnsköldsvik den 20 Mars och tänkte passa på att lägga upp lite bilder därifrån nu när det lix är helg. :) Tyvärr dog kameran efter hälften ungefär, så fick bara bilder på hälften av alla uppträdanden, tyvärr.
Finns fler bilder än de som läggs upp.
Sen vart det förbannat oskarpa bilder, men använde man sig av blixten blev det bäcksvart istället. >.<' Frustrerande.
Men det får helt enkelt duga :'DFörst ut på scenen var i alla fall Sanctuaris som beskriver sitt bidrag som "Ackustiskt melankoliskt dödsmetall".
Grymt härligt framförande. De beskriver även sin grupp som välrepade och taggade inför kvällen.
www.myspace.com/sanctuaris
Efter det första uppträdandet var det dags för Julija och det maskformade bihanget att ta plats på scenen där det var poesi för hela slanten! Härlig inlevelse och Julija beskrev bidraget som Litterärthångel framförs med en kanske lite vass tunga, utan varken självinsikt eller skånskdialekt. Skrikande punchlines möter lite för smörigt kärleksdrabbel." Man hittar henne på www.levevolutioncreatif.tumblr.comFrån poesi till Panic Pals som framförde låten Wish you were here av Pink Floyd.
Panic Pals bjöd verkligen på en vacker stund.Därefter var det Bloodless Creation's tur att ta för sig på scen. De beskrover sitt bidrag som "någon slags metal" och har blivit inspirerade av Korn, Dream Theater m.m,
På frågan om "ifall det skulle finnas en djurpark i Ö-vik, vad skulle det då finnas för djur?" svarade de: Esteter.Från metal till en låt med ös framförd av Under Pressure som påsken till ära använt färgglada fjädrar i sin outfit.
När de beskriver sig själva som grupp svarar de att "Jenny är en baddare på att hacka lök, Rebecka är expert på att gömma sig under mattor, Alexandra snarkar när hon är vaken, Ava fiskar i döda haver, Michelle steker kött.
Vi är som sagt fem nördar som gillar kebab".Stefan Dehlin på scen. Han beskriver sitt bidrag rätt och slätt med "rockballad". Kultur för honom är Musik och teater.


På UKM bjöds det dessutom på konst, jag kommer tyvärr inte ihåg vad konstnärerna hette, men det var i alla fall två av Christians polare. Grymt fina teckningar i alla fall. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0