Slå på stort? Ohja!

 

Nu är snart 2010 över, galet eller vadå? :O
Jag tänker i allafall slå på stort ikväll och verkligen vara drop dead gorgeus, haha. På med lösögonfransarna & hela kittet :) Har tagit på mig klänningen och 1/3 av sminket typ, haha. :)
Lägger nog upp bilder från kvällen imorgon någon gång. :)

Vad har varit det bästa & sämsta för er år 2010?

 Om jag ska välja ut det bästa & sämsta med år 2010 så blir det troligen samma händelse, att åka in på ett HVB hem. Det är aldrig roligt att sitta inlåst & med regler upp till öronen men samtidigt får jag den hjälp jag tydligen behöver. Visst, jag hamnade där i början av december 2009 men jag var där i två veckor & åkte sedan på min första permission över jullovet så jag tycker inte att de två veckorna räknas direkt...Hihi :)


Nu är det bara att ta nya tag & se vad 2011 har att bjuda på!
Eller vad säger ni? :)GOTT NYTT ÅR PEOPLE!

Nyårskaos?


Halloj! :)
Är det bara jag, eller känns det overkligt att nyårsafton redan är imorgon? Jag har inte ens bestämt mig för vad jag ska ta på mig eller någonting. Kaos! Men ska lix ändå 'bara' fira nyår med min familj, men man vill ju ta vara på varenda tillfälle till att piffa upp sig lite, eller vad säger ni? ;)

Kattungar, kattungar, kattungar!Finns det något sötare? :O

Kissie=smart?Kissie är grymt smart har jag upptäckt. Sista tiden har jag helt ändrat åsikt om henne. Hon har tjänat pengar på att provocera. Angående den där fake-nakenbilden, det var ett väldigt smart drag av henne.
Visst, jag kan ärligt säga att jag inte tycker illa om henne längre(hur man nu kan tycka illa om någon man inte känner), "Kissie" är en roll hon har tagit på sig och tjänat massvis med pengar på.
Ja, hon har definitivt någonting mellan öronen.


MVG + egopics nästa ?           Jag sitter och skriver på Nola skolan nu på fotolektionen, hihi. Och läraren tycker att jag ska satsa på MVG(!) han är i princip övertygad om att jag fixar det. Sånt är ju alltid kul att höra, eller vad säger ni? :'O
Ska nog fota en massa bilder i helgen, lär nog bli några egopics ute i snön och liknande. :)


Snacka om glad hund!
Eller vad säger du? :)


Valpar överallt!Helt plötsligt fick jag en abstinens-liknande känsla, gud vad jag saknar alla valpisarna!
Det är något speciellt med dom små liven, man får aldrig nog.


Eller vad tycker ni själva? ;)Vill ha dig - cover (teaser)


Jag är inte van vid den lyxen!
Jag är verkligen inaktv på deflesta ställen å internet och det är mindre bra.
Men jag har fullt upp med allting och ont om tid.
Har börjat rida på ridskola igen och det känns verkligen konstigt eftersom jag inte ridit på ridskola sen jag var liten. Jag är van att rida ute och självständigt, jag har inte haft den lyxen att någon alltid står och hjälper mig, ger mig lektioner. Dressyr har jag kanske ridit 5 gånger vilket är jäkligt lite eftersom jag ridit i nästan hela mitt liv, hha.
Men det är okej, rätt intressant faktiskt. 
Rätt kul också.
Hihi :)


RSS 2.0